Ons restaurant is enkel toegankelijk voor hotelgasten.
Als hotelgast kunt u altijd gebruik maken van ons restaurant. Wel geldt er een maximum van 4 gasten per tafel (tenzij een huishouden). Ook na 20:00 uur kunt u genieten van een glas wijn of bier.

Roomservice
Het ontbijt, de lunch en het diner zijn ook mogelijk op uw hotelkamer. Er is de gehele dag roomservice mogelijk.

 

Restaurant DuinzichtCulinair restaurant nabij het strand

Restaurant Duinzicht is de perfecte locatie voor een gezellige avond uit eten in Ouddorp. Het restaurant is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht, uniek gelegen nabij het prachtige Zuid-Hollandse strand. Het restaurant heeft een moderne, sfeervolle inrichting waar u na een inspannende dag heerlijk tot rust kunt komen.

Het restaurant in Ouddorp is geschikt voor verschillende doeleinden. Het is de ideale gelegenheid voor een gezellig familielunch of -diner, een romantisch diner voor twee of een zakenlunch of –diner. Met Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht als officiële trouwlocatie is Restaurant Duinzicht ook de perfecte locatie voor een feestelijk huwelijksdiner.

Foto's

Overnachten in OuddorpHotel nabij het strand van Zuid-Holland

Nadat u heerlijk bent verwend met culinaire hoogstandjes en de beste wijnen, kunt u uw verblijf nog aangenamer maken door een overnachting in een van de 50 luxe hotelkamers van Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht.

Luxe, comfort en ontspanning voeren de boventoon in ons hotel. Dit zult u ervaren op het moment dat u bij ons binnenstapt. Kortom, reden genoeg om te komen overnachten in Ouddorp bij Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht.

Bekijk de hotelwebsite

ReserverenReserveer een tafel bij Restaurant Duinzicht

Door het maken van een reservering gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.

 

Openingstijden

Ontbijt: 07:00- 11:00
Lunch: 12:00 – 17:00
Diner: 17:00 – 21:00
Late night snack: 21:00 – 23:00

Routebeschrijving

Bepaal je route via Google Maps.

 

Parkeergelegenheid

Op het terrein van het hotel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. U kunt hier gratis gebruik van maken.

 

Contact

Oude Nieuwlandseweg 13
3253 LL Ouddorp
018 - 768 00 00
info@fletcherhotelduinzicht.nl

Privacy Statement

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.